Buchbeiträge

1. Volk N, Franco-Lara E, Galvanauskas V, Lübbert A (2001)
Model supported Optimization of Fed Batch Fermentations for the Recombinant Protein Production.

Recombinant Protein Production with Prokaryotic and Eukaryotic Cells. A Comparative View on Host Physiology, Merten O-W, Mattanovich D,  Lang C, Larsson G, Neubauer P, Porro D, Postma P, Teixeira de Mattos J, Cole J (Eds.), Kluwer Academic Publishers, p.371-381, ISBN: 0-7923-7137-2

2. Krull R (2001)
Forschungsschwerpunkte des Instituts für Bioverfahrenstechnik.

Geschichte der Verfahrenstechnik an der Technischen Universität Braunschweig, Augustin W, Schwedes J (Eds.), Olms Verlag, p.237-269, ISBN: 978-3487114224

3. Bohnet M, Schwedes J, Hempel D C (2001)
Interdisziplinäre Forschung im Umfeld des braunschweiger Biozentrums unter Beteiligung der verfahrenstechnischen Institute.

Geschichte der Verfahrenstechnik an der Technischen Universität Braunschweig, Augustin W, Schwedes J (Eds.), Olms Verlag, p.270-286, ISBN: 978-3487114224

4. Krull R, Hempel D C (2001)
Vom Schwarzmalen zum Schönfärben- Behandlung Farbstoff enthaltender Abwässer.

Geschichte der Verfahrenstechnik an der Technischen Universität Braunschweig, Augustin W, Schwedes J (Eds.), Olms Verlag, ISBN: 978-3487114224

5. Kasche V, Spiess AC (2001)
Enzymatic transformations in suspension(l). One solid substrate and product.

Vulfson E, Halling PJ, Hollan HL (eds.) Methods in Biotechnology. Vol. 15 Enzymes in Nonaqueous Solvents: Methods and Protocols: Humana Press Inc., Totowa, NJ, pp. 553-564.

6. Spiess AC, Kasche V (2001)
Enzymatic synthesis of amoxicillin. Process integration using multiphase systems

van Broekhoven A et al. (eds.) Novel Frontiers in the Production of Compounds for Biomedical use. Kluwer Academic Publishers, pp.169-192.

7. Hempel D C (2001)
Bioverfahrenstechnik.

Dubbel-Taschenbuch für den Maschinenbau, Aufl. 20, Beitz W, Grote K-H,  (Eds.), Springer Verlag, ISBN: 978-3540677772